ترکیب داده‌ها برای شناسایی و ارزیابی غیرمخرب کیفیت مواد غذایی و نوشیدنی‌ها
کد مقاله : 1066-IRNDT
نویسندگان
دبیر اجرایی *، زهره مصطفائی
گروه فنی کشاورزی، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران
چکیده مقاله
.علاقه روزافزون مشتریان به ایمنی، اصالت و کیفیت محصولات غذایی باعث شده است تا به روش های غیرمخرب مورد استفاده برای بررسی آنها توجه بیشتری شود. در سال‌های اخیر، سنجش سریع و قابل اعتماد و طیف‌سنجی، همراه با شیمی‌سنجی چند متغیره و چند مسیره، کل فرآیند کنترل را با کاهش زمان تجزیه و تحلیل و ارائه نتایج آموزنده‌تر بهبود بخشیده است. با در دسترس قرار گرفتن داده های بیشتر و بهتر، ترکیب خروجی های روش های مختلف ابزاری به عنوان راهی برای افزایش قابلیت اطمینان طبقه بندی یا پیش بینی مواد غذایی غیر مخرب در مقایسه با استفاده از یک روش تحلیلی واحد پدیدار شده است. در حالی که نتایج امیدوارکننده‌ای در احراز هویت و ارزیابی کیفیت مواد غذایی و نوشیدنی‌ها به دست آمده است، تلفیق داده‌ها از تکنیک‌های متعدد چالش مهمی برای شیمی‌سنجی ایجاد می‌کند. این مقاله یک نمای کلی از تکنیک‌های یکپارچه‌سازی داده‌ها را ارائه می‌کند که در زمینه احراز هویت و ارزیابی غیرمخرب کیفیت غذا و نوشیدنی استفاده شده‌اند.
کلیدواژه ها
تلفیق داده، کیفیت، موادغذایی، نوشیدنی‌ها، غیرمخرب
وضعیت: پذیرفته شده برای ارائه شفاهی